Dank je wel

Geplaatst op

Dank je wel voor jouw steun in 2021. Het nieuwe jaar is in zicht maar we kijken toch even achteruit. Het afgelopen jaar kende opnieuw belemmeringen vanwege de Covid maatregelen maar toch zijn we tevreden.

We hebben heel wat activiteiten in Luik georganiseerd. Onze online chats kennen nog steeds een succes. We hebben nieuwe vrijwilligers gevonden. We hebben vooruitgang geboekt met de brochure. Deze is nog niet af maar het einde is in zicht. We hebben nieuwe samenwerkingen gemaakt met andere organisaties. We zijn in de media gekomen wat een positieve bijdrage levert aan een grotere bewustwording van aseksualiteit. We hebben nieuwe leden ontmoet. Enkele leden hebben ons financieel een duwtje in de rug gegeven. En we hebben er nieuwe leden bijgekregen. Veel bedankjes kwamen ook onze richting uit, en dat doet altijd deugd.

We zijn dus zeker tevreden en kijken ernaar uit om ook ons best te doen in 2022. Een nieuw jaar, nieuwe kansen 🙂

Fijne eindejaarsfeesten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.