Interview Radio Panik

Geplaatst op

Radio Panik is een gratis radio die zichzelf omschrijft als radio van expressie en creatie en als multi- en interculturele radio. Het werd in 1983 opgericht op initiatief van een groep mensen die campagne voerde tegen racisme en voor mensenrechten.

Het doel van de omroep is het bijdragen tot de sociaal-culturele promotie van de bevolking in het Brussels Gewest. Het doel is de echte emancipatie van individuen met respect voor culturele verschillen en democratische procedures.

Sinds 2006 wordt Radio Panik gesteund door het Ministerie van de Franse Gemeenschap en sinds 2011 erkend als een vereniging van permanente educatie. Sinds 2008 geniet het ook de status van “gemeenschapsradio en expressie met een culturele roeping of permanente educatie”.

Daar Radio Panik een radio is van expressie, heeft zij gevraagd aan de vzw Asexual om een interview te verlenen rond aseksualiteit. Martine Defoort kaart het thema aseksualiteit aan in het Frans naar haar beste vermogen in de onderstaande podcast:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.