Nieuwe reeks kat kerkhofs

Geplaatst op
Kanaal VIER

De Vlaamse zender Vier zendt binnenkort een serie uit rond relaties. Een aseksueel Vlaams koppel wordt dringend gezocht om hieraan deel te nemen.

In Vlaanderen zijn er nog vele taboes wanneer het gaat over verschillende relatievormen en we zouden deze graag willen doorbreken in een nieuwe reportagereeks op de Vlaamse zender VIER. Een van de taboes die we willen doorbreken is aseksualiteit. Hoewel andere relatievormen zoals homoseksualiteit, polyamorie of open relaties ondertussen (bijna) volledig aanvaard worden, is er nog steeds veel onbegrip voor aseksualiteit. Na zelf met mensen gesproken te hebben is het duidelijk geworden dat dit onbegrip vooral komt uit een onwetendheid. Omdat er tot op vandaag nog zo weinig over gesproken wordt weten heel veel mensen niet waar het precies om gaat.

Om deze verschillende thema’s bespreekbaar te maken zal Kat Kerkhofs – in Vlaanderen bekend van verschillende tv-programma’s en als vrouw van Rode Duivel Dries Mertens – een weekend doorbrengen bij een koppel om hen in hun eigen omgeving te zien en aan te tonen dat we allemaal maar gewoon mensen zijn. Ik ben dus op zoek naar een koppel dat Kat een inkijk wil geven in wat aseksualiteit is en wat dit doet met iemand.

Sta jij open om mee te werken aan deze reeks, neem dan gerust contact op via stefanie.adriaens@lectermedia.com of 0032 478 54 85 15.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.