Online chat (Frans)

Posted on
02/07/2022 Online chat

Op donderdag 25 januari 2024 houden we een online chat. Deze gaat door in het Frans en het Thema deze keer is: ‘Heb jij een huisdier?’. Het is een online chat om andere aseksuelen te leren kennen en gezellig te praten over huisdieren. Heb je geen huisdier, dan maakt dit niet uit. Iedereen heeft een mening of ervaring met huisdieren, dat is net het leuke. De online chats zijn altijd heel gezellig.

Ben jij ook geïnteresseerd in deze gezellige online chat met andere aseksuelen? Sluit je aan bij één van onze besloten groepenFacebook groep of MeetUp groep en lees alle details over deze chat. Tot dan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.