Bijeenkomst in Luik

Posted on
Meetup Liege Luik

Tijdens de namiddag van zondag 3 september zullen we samenkomen in Luik, op een locatie die gemakkelijk met het openbaar vervoer en te voet te bereiken is. Tijdens deze bijeenkomst kunnen personen die zich op het aseksuele spectrum bevinden met anderen kennismaken, ervaringen delen en vooral een leuke en ontspannende zondagnamiddag beleven.

Interesse? Schrijf je vlug in voor deze of onze andere activiteiten via één van onze besloten groepenFacebook-groep of de MeetUp-groep. Daar zullen ook de precieze tijden en locatie van onze samenkomst worden vrijgegeven. Tot dan!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.