Overleg 5 maart te Luik i.s.m. Let’s Talk About Non-Binary

Posted on

Op zondag 5 maart houden we in samenwerking met het gezelschap van Let’s Talk About Non-Binary, een collectief van de Rainbow House associatie een gesprek met iedereen die ervaringen heeft met aseksualiteit en non-binair, genderqueer of genderfluid zijn. We hopen dat ook jij erbij kan zijn!

Inschrijven kan nadat je je hebt aangesloten bij een van onze besloten groepen. Dit kan via Facebook:  Facebook-groep of via MeetUp: MeetUp-groep. Leden van deze groepen krijgen toegang tot de details van de locaties en tijdstippen van onze evenementen.

Wie aansluitende vragen heeft kan terecht bij info@asexual.be, mailen kan via dit contactformulier.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.