Afspraak in Luik

Posted on

Tijdens de namiddag van zondag 2 april zullen we samenkomen in Luik. De locatie waar we afspreken ligt op wandelafstand van het station Luik-Guillemins. Het doel van onze bijeenkomst is personen die zich op het aseksuele spectrum bevinden de kans geven met andere kennis te maken, ervaringen te delen en vooral een leuke ontspannende zondagnamiddag te beleven.

Interesse? Schrijf je vlug in voor deze of onze andere activiteiten via één van onze besloten groepen: Facebook-groep of de MeetUp-groep. Daar zullen ook het exacte moment en de plek waar we samenkomen worden vrijgegeven. Tot dan!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.