Bijeenkomst Luik 5 februari

Posted on
Meetup Liege Luik

In de namiddag van zondag 5 februari organiseren we een meetup in Luik (exacte locatie volgt na inschrijving) waar we alle geïnteresseerde leden van de aseksuele community verwelkomen om over een kopje koffie met andere leden van het spectrum kennis te maken, ervaringen te delen en een gezellige tijd te hebben.

Wie meer informatie wenst of zich graag wil inschrijven voor een van onze activiteiten zijn er onze besloten groepen:  Facebook-groep of de MeetUp-groep . Eens je lid bent van onze groep krijg je de exacte informatie omtrent het tijd en het uur van onze afspraak te zien.

Verder kan je ons ook bereiken op het e-mailadres info@asexual.be. Aarzel niet ons te contacteren!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.