Online chat (Nederlands)

Geplaatst op

Wil jij andere aseksuelen leren kennen maar is de stap naar f2f te groot? Sluit je dan aan bij eens van onze online chats en dit op zondag 25 februari 2024. Vanuit je eigen huis en relaxed in je eigen zetel, lekker gemakkelijk, interessant en leuk. Deze keer is het thema: ‘Heb jij een huisdier’? Heb je geen huisdier maar zou je graag een huisdier willen, of heb je een of andere leuke anecdote dat je kan delen? Dan ben je welkom.

Heb je zin om mee te doen met dit gesprek? Sluit je aan bij één van onze besloten groepenFacebook groep of MeetUp groep en lees alle details over deze toffe chat. Tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.