Bijeenkomst @Gent

Geplaatst op

Onze eerste meetup te Gent dit jaar gaat door op zaterdag 13 januari 2024. Deze meetup is enkel voor personen die zich in het aseksuele spectrum bevinden. Ben jij ook aseksueel en wil je graag deelnemen aan deze activiteit, dan kan je je inschrijven op een van onze besloten groepen : Facebook groep of MeetUp groep. Hier tref je ook meer details aan.

Deze bijeenkomst is een leuke babbel, ongedwongen en met een gezellige sfeer. Ben je nieuw, trek dan je stoute schoenen aan en schrijf je toch in. De eerste keer is de moeilijkste. Ken je liever eerst wat mensen alvorens je gaat naar deze meetup, dan kan je eerst anderen ontmoeten op een online chat. Hou daarom onze evenementenkalender op onze besloten groepen goed in de gaten. Tot gauw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.